Masaüstü Uygulamamız Yayınlandı

Türkiye ARFF Memurları Derneği Masaüstü Uygulamamız Yayınlandı. Bu program ile www.arffdernek.org sitemize yeni haber eklendiğinde bildirim olacak bilgisayarınızın sağ alt köşesinde gözükmesini sağlayan bir programdır. Her 15 dk da bir kendini otomatik olarak yenileyerek sitemizi güncel olarak takip edebilmenize imkan sağlar. Uygulamamız ücretsizdir, güvenle kullanabilirsiniz..

İndir: Masaüstü Uygulamamızı İndirmek İçin Tıklayın.

Yardım: Türkiye ARFF Memurları Derneği Masaüstü Uygulamasını Kurmak İçin Zip'in Çıkardığınız Exe Uygulamasını Çalıştırmanız Gerekmektedir. "Kurulum Yapmak İçin Tıklayın.exe" Uygulamasını Çalıştırıp "Yükle" Butonuna Basmanız Yeterli Olacaktır.

Onur Airden bilet alabilmek için bilet talep formu, mail order formu ve kurum kimliğinin arkalı önlü fotoğrafları çekilip Whatsaptan Harun Benli 05415381464 ye gönderilmesi gerekmektedir.