ARFF Derneği Tüm DHMİ Çalışanları İçin DYNOMOSS OTO Ekspertiz Firması Anlaşması

DHMİ ÇALIŞANLARINA %20 FAYDA SAĞLIYORUZ.

Hakkımızda 1978 yılından itibaren otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız, oto ekspertiz alanındaki eksikliği fark ederek, ekspertiz hizmetini profesyonel anlamda ve tamamen bağımsız bir yapıda tüketicilerin hizmetine sunan ilk kuruluştur

. DYNOMOSS markası ile yapılanmasını 2008 yılında ilk olarak Ankara’da gerçekleştiren firmamız, 2016 yılı itibari ile kuruluş yıllarına göre; Ankara, İzmir, Konya, Bursa, Antalya, İstanbul ve Denizli olmak üzere Türkiye’nin en önemli şehirlerine taşımakla beraber, alanında en güvenilir ve lider marka olmanın verdiği bilinçle emin adımlarla büyümektedir.

Yurt dışında katılmış olduğumuz eğitim programları ve süreç içinde kazandığımız tecrübelerimiz sayesinde, müşterilerimizin araç alım tercihlerinde daha doğru kararlar vermelerinde katkımızın olduğunu bilmek, en büyük mutluluk kaynağımızdır. Her zaman kaliteyi ve profesyonelliği hedefleyen DYNOMOSS markası ekspertiz alanında da kullandığı cihazlarla bunu yansıtmaktadır.

Tüm dünyada otomobil otoritelerince ölçüm güvenilirliği kabul görmüş Tüv Türk muayene istasyonlarının da kullandığı Alman MAHA ve BOSCH markasıyla çalışan tek kurumsal markadır. Oto Ekspertiz İş Tanımı Eksper Belirli bir konu üzerinde görüşlerine başvurulacak kadar bilgi sahibi olan, tarafsız olarak sorunu tespit edebilen, kaliteyi seçebilen uzman kişi. Ekspertiz Tarafsız uzmanlar tarafından yapılan keşif, inceleme, muayene işlemi. Oto Ekspertiz Hizmeti 2. el oto alım - satımında otomobillerin zaman içinde kullanımdan kaynaklı oluşmuş veya oluşabilecek sorunların objektif bir biçimde çeşitli cihazlar ve profesyonel ekip bilgisiyle araç alan veya satan kişilere danışmanlık hizmetinin verildiği bir iş koludur.

Ekspertiz İstasyonları Satın alınması planlanan 2.el araçların, ödenecek bedelin karşılığı olan değerde bir araç olup olmadığı konusunda emin olmak isteyen tüketicilerin, DOĞRU ve TARAFSIZ bir bilgiye ihtiyaç duymaları yönünde oluşan taleplerin karşılanması için en uygun yapılanma olarak ortaya çıkmıştır. Genelde ekspertiz talepleri tamirci ve servisler tarafından karşılanırken, tüketicilerin giderek bilinçlenmesiyle ekspertiz istasyonlarını tercih edenlerin sayısında son yıllarda gözlemlenen hızlı artış, sektörün bağımsız bir iş kolu olarak piyasada kabul görmesinde önemli bir rol oynamıştır. İsmail SÜRÜCÜ Dynomoss Ankara Şube Müdürü 0533 918 71 37