Genel Müdürümüzden Müjde

ARFF Günü Kutlaması kapsamında Esenboğa Havalimanında düzenlenen etkinliğe UDHB Müsteşar Yardımcımız Sayın Orhan Birdal, DHMİ Genel Müdürümüz Sayın Funda Ocak ,Türk Ulaşım-Sen ve Birleşik Taşımacılık-Sen Sendikaları Akdeniz Üniversitesinden Doç.Dr Sadet Alkış ve birçok yöneticinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Gecede Genelmüdürümüz bizlere  3  tane müjdeli haber verdi:

1) ARFF memurlarının ücret skalasında yerlerinin  4. gruptan 2. gruba çıkartılması için Genelmüdürlügümüz tarafından gerekli yazışmaların yapılması,

2) ARFF biriminde görev yapan Şeflerin parantez içi uygulamasının sonlandırılması için yönetim kurulu kararı çıkartılması,

3) ARFF Teknikerliği kadrosu için kurumlar arası (DPB, Maliye, Hazine...) yazışmaların başlatılması.

Genelmüdürümüzün vermiş olduğu müjdeler, derneğimizin yol haritasının birinci basamağı olup, uzun meşakkatli bir çalışma ve takip gerektirmektedir.

Başta Sayın Genelmüdürümüz Funda Ocak Hanımefendi olmak üzere, Müsteşarımız Orhan Birdal beye tüm Sendika yöneticilerine, eski dernek yöneticilerine ve emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz.