Volkan İtfaiye Ziyareti

Dernek Yönetimimiz Volkan İtfaiye Arçları fabrikasını ziyaret ederek Genel Müdürü Yaşar TECİM ile görüşerek DHMİ için yapılan 8x8 Araçlar hakkında bilgi alarak fabrikayı gezme imkanı bulduk, Yerli semaye ile çok büyük bir alana kurulmuş olan Volkan İtfaiye 300 çalışana iş imkanı sağlayarak AR-GE çalışmaları ile teknolejiyi yakından takip edip her geçen gün itfaiye araçlarını geliştiriyor.

Yaptığımız görüşmede Yaşar Tecim Beye Arama ve Kurtarma projemizden bahsederek destek istedik, Yaşar Beyden Projemize techizat anlamında destek sözü aldık Ayrıca 2018 yılı içerisinde ARFF Çalışanları için Fabrika gezisi veya sportif alanlarda yarışmaların yapıldığı bir etkinliği düzenleyebileceklerini ve VOL Dergisinde ARFF ile ilgili haberlere ağırlık verebileceklerinin sözünü aldık. Volkan İtfaiye Genel Müdürü Yaşar TECİM Beye misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederiz. (06.11.2017)