5 Yıldızlı Titan Select Hotel Anlaşmamız

Derneğimizin 5 yıldızlı Titan Select Otel ile Anlaşması kapsamında ilk Rezervasyonumuzu Ordu Giresun Havalimanında görevli ARFF Memuru Kenan Haznedar bey ve ailesi için yaptık.

05.09.2017 - 14.09.2017 tarihleri arasında 9 gece 2 Yetişkin 2 Çocuk (8 ve 4 yaş) Herşey Dahil olarak yapılan rezervasyondan üyemiz fotoğrafta görülen 3240 TL fiyat veren en uygun tur şirketinin fiyatından %30 daha düşük olarak 2300 TL ücret ödeyecek.

Bu ücretin %10 peşin geri kalanı konaklama sırasında 9 taksitle ödenecek.

Ayrıca Otel ile yapılan görüşmeye göre 0-12 yaş iki çocuk Ücretsiz olarak konaklayacak.

Üyemiz bu rezervasyondan toplam 940 TL kar etti.

ARFF Derneği olarak kendisine ve ailesine iyi tatiller dileriz.

Değerli üyelerimiz bu fiyatlarda rezervasyonlar için son Tarih 31.03.2017 tarihidir.

Bu tarihe kadar konaklamak istediğiniz tarihi belirleyip bizimle irtibata geçebilirsiniz.