Dernek Yönetimimizin Havalimanı Ziyaretleri

Dernek Başkanımız Levent ERKEK Yönetim Kurulu Üyemiz Onur ALTUĞ ve Besim EREZ Dogu ve Güneydogu Bölgesinde bulunan 9 Havalimanını ziyaret etti. Dernek Yönetimimiz Erzincan, Erzurum, Muş, Bingöl, Diyarbakır, Mardin, Batman, Siirt ve Van Havalimnındaki meslektaşlarımızı ziyaret ederek dernek çalışmaları hakkında bilği vererek yapılması planlanan çalışmalar ile de iştişareler de bulundu. Havalimanlarındaki ARFF Memuru arkadaşlarımızın Dernek Yönetimimize göstermiş oldugu yakın ilği ve alakadan dolayı meslektaşlarımıza çok teşekkür ederiz.

Ayrıca Dernek Yönetimimiz 2 yıl içerinde  tüm Havalimanlarını ziyaret etmeyi planlamaktadır.

VAN HAVALİMANI

MARDİN HAVALİMANI