Genel Müdürümüzün Muş Havalimanı ARFF İstasyonu Ziyareti

Genel Müdürümüz Funda Ocak Muş Havalimanı ARFF İstasyonunu ziyaret etmiştir. Derneğimizi temsilen yönetim kurulu üyemiz Besim Erez görüşmede hazır olarak bulundu. Meslektaşlarımızla yemekte görüşen Genel Müdürümüze ARFF Memurlarının genel sorunları için verilen sözler tekrar hatırlatılmıştır. Meslektaşlarımız ile birlikte güzel bir görüşme geçirilmiştir. Derneğimiz adına Genel Müdürümüze hediyesini yönetim kurulu üyesi Besim Erez taktim etmiştir. (21.07.2017)