Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanımızın Acı Günü

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanımız Ahmet Arslan'ın kardeşi Okan Arslan tedavi gördüğü hastanede vefat etmiştir.

Merhuma Allahtan rahmet ailesine ve Bakanımız Ahmet Aslan'a başsağlığı dileriz.

Sayın Bakanımız Ahmet Arslan, kardeşinin cenazesi dolayısıyla çelenk göndereceklerden, bunun yerine Kars Dolunay Eğitim Kültür Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin hesabına bağış yapmaları ricasında bulundu. Türkiye ARFF Memurları olarak Sayın Bakanımız Ahmet Aslan'ın ricası üzerine Kars Dolunay Eğitim Kültür Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğine bir miktar bağışta bulunulmuştur.