OnurAir Görüşmemiz

Onur Air Havayolları ile Derneğimiz Yonetimi adına bir görüşme yapılmış olup, görüşmeye Atatürk Havalimanından Murat Beşir, Ramazan Yıldırım, Büşra Tekelioğlu, Volkan Eser katılmıştır. Onur Air Genelmüdürüne derneğimize sağladıkları indirimli bilet kampanyasından dolayı kendilerine teşekkür edilmiştir. Yaz dönemi bittikten sonra Eylül ayı gibi dernek üyelerimize indirimli bilet uygulamasının devam edeceği sözü alınmıştır. Emeği geçen arkadaşlara teşekkür ederiz. Pegasus, Atlas jet ve Anadolu jet ile de indirimli bilet konusunda girişimler devam etmektedir.

Onur Airden bilet alabilmek için bilet talep formu, mail order formu ve kurum kimliğinin arkalı önlü fotoğrafları çekilip Whatsaptan Harun Benli 05415381464 ye gönderilmesi gerekmektedir.