Birleşik Taşımacılık Çalışanları Sendikası Yeni Yönetimi Hayırlı Olsun Ziyaretimiz

Birleşik Taşımacılık Çalışanları Sendikasının genel kurul sonrası seçilen yeni Genel Başkanı Hasan BEKTAŞ Bey ve Yönetim Kurulu makamlarında ziyaret edildi. Kendilerine ARFF Memurlarının sorunlarını ve taleplerini ilettik. Çözüm yolları için karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

Ayrıca Derneğimizin yürütmüş olduğu çalışmaları paylaşarak Birleşik Taşımacılık Çalışanları Sendikası olarak desteklerini istedik. ARFF Memurlarının hakları ve kazanımları için her türlü desteği vermeye hazır olduklarını dile getirdiler.

Türkiye ARFF Derneği olarak Yeni Yönetime ve yönetimde görev yapan ARFF Memuru M.Akif Çetin'e görevlerinde başarılar dileriz.

Onur Airden bilet alabilmek için bilet talep formu, mail order formu ve kurum kimliğinin arkalı önlü fotoğrafları çekilip Whatsaptan Harun Benli 05415381464 ye gönderilmesi gerekmektedir.