Genel Müdürümüzü Makamında Ziyaret Ettik

Genel Müdürümüz Sayın Funda OCAK hanımefendiyi makamında ziyaret ettik. Ankara da ARFF Günü Kutlamalarına katılımlarından dolayı kendilerine teşekkürlerimizi ilettik. Sayın Genel Müdürümüz ''Verdiği sözlerin arkasında olduğunu vurgulayarak ilgili birimlere talimatlarını verdiğini çalışmaların başladığını, kendisinin bizzat takipçisi olduğunu, en kısa zamanda sonuçlanacağını'' söyledi. Bizlerde ARFF Teşkilatı olarak kendilerine sonsuz güven duyduğumuzu söyledik.
       İstanbul'a yeni açılacak olan havalimanı sonrasında İstanbul Havalimanındaki meslektaşlarımızın durumunun ne olacağı konusunu da kendilerine ilettik. Kendilerinin orada çalışmaya devam edilmesi yönünde görüş belirttiğini fakat son kararın verilmediğini ilerleyen günlerde netlik kazanacağını ve bu zamana kadar hiçbir personelimizin mağdur edilmediğini bundan sonra da edilmeyeceğini söyledi.

Şeflik sınavlarında mülakatlarla ilgili meslektaşlarımızın tereddütlerini kendisine ilettik. Genel Müdürümüz mülakatı kendilerinin de istemediğini belirterek meslektaşlarımızın tereddüt etmemelerini şeffaflık açısından gerekirse mülakatlarda sendika temsilcilerininde gözlemci olarak yer alabileceğini söyledi.

ARFF Teşkilatı için eğitim tesislerinin  mevcut personel sayımızla yetersiz kaldığını, eğitimlerin düzenli periyodik aralıklarla yapılabilmesi için kurumumuza yeni eğitim tesislerinin kazandırılmasının ihtiyaç olduğunu söyledik. Sayın Genel Müdürümüz yatırım planları arasında yeni eğitim tesislerinin yer alması konusunu değerlendireceğini söyledi.

Genel Müdürümüz Sayın Funda OCAK Hanımefendiye göstermiş oldukları samimiyet ve misafirperverlik için kendilerine çok teşekkür ederiz.