Titan Hotels İndirimi Uzatıldı

Derneğimizin Anlaşma yaptığı Titan Hotels grubu ile yapılan görüşme sonucunda, söz konusu indirimli fiyatların NİSAN ayı sonuna kadar devam etmesi sağlanmıştır.
İndirimli Fiyatlardan Rezervasyon yaptırmak isteyen üyelerimizin Nisan ayı sonuna kadar konaklama yapacakları tarihleri belirleyip, Otel ile irtibata geçmeleri gerekmektedir.
Dernek Yönetim Kurulu Üyemiz Ömer Şereflioglu Mart ayı içerisinde 70 TL'ye Titan Select otelde Herşey Dahil konaklama yaptı ve tam not verdi.

Fiyat listesi için Kampanyalar bölümünden şifreli giriş yaparak inceleyebilirsiniz.

Ayrıntılı Bilgi için: 0542 502 81 06
Titan Select Otel İletişim:
Ayşe Hanım 0 (242) 565 01 37

Onur Airden bilet alabilmek için bilet talep formu, mail order formu ve kurum kimliğinin arkalı önlü fotoğrafları çekilip Whatsaptan Harun Benli 05415381464 ye gönderilmesi gerekmektedir.